Vil du kjøpe Nike Premier fotballsko Nike fotballsko kunstgress?

Posted by admin 24. Apr 2019 0 Comment(s)


Som en kombinasjon av klassisk estetikk og moderne ytelse, gjør bruk av Premier lettvektsmateriale yttersålelytten, som oppfyller dagens hurtige og intense konkurransebehov. Vil du vurdere å kjøpe denne serien fotballsko?


Premier II FG Nike fotballsko kunstgress
Fargen er inspirert av Nike eksklusive Golden Legend Tiempo fargevalg støvler for Ronaldinho i 2006 - en av de mest blendende fotballskoene noensinne. Den gyldne kangaroo skinn øvre kombinerer med den hvite Nike Swoosh og "NIKE" bokstaver på hælen for å skape et nytt bilde av luksus og klassisk sameksistens. Selvfølgelig forsterker den genialt foldbare tungen den klassiske følelsen av denne støvelen ytterligere.


De nye fargerike Premier 2.0 fotballskoene, omgitt av midnattsflåten, ser renere ut, ren nok til å gjøre deg glemmer eksistensen. Myk og full følelse av den tradisjonelle kenguru skinn øvre gjøre deg re-oppleve den unike sjarmen til ballen barbent, fra klassiske Tiempo Legend støvler kan brettes tungen mens en ytterligere demonstrasjon av klassisk smak, elegant design på ingen måte i konkurranse Påvirker spillet ditt.


Nike Premier II SALA IC billige fotballsko på nett
Nike Premier 2.0 Sala serie fotballsko designet for de spillerne som gjør småvilt på hard court design, myk pels og slå lett mesh stoff med en vamp gjort for å møte den raske futsal turnering krav. I likhet med Nike FootballX-serien som Nike pleide å lansere, er midtsolen til denne lille støvlene også utstyrt med Lunarlon-pute-teknologi.


Nike Premier 2.0 SG Anti-Clog
Navy blå og hvite som ser ganske lekre farger, kombinert med Anti-Clog yttersåle har en non-stick egenskaper av gjørma, la deg gå på den glatte gjørmete vinteren naturgress, vil ikke ha den minste egnet. Marineblå fotball i dag er ikke fargen på skoen markedet, men når det er kombinert med en hvit Nike Swoosh, alt er så perfekt.

Leave a Comment