Sett regnbuen på føttene dine. Nike Mercurial Superfly LVL Up Vurdering

Posted by admin 22. Apr 2019 0 Comment(s)


I mer enn 20 år har Nike's ikoniske Nike Mercurial fotballsko Assassin gitt den mest direkte hjelp til verdens beste angriper. Fra den store alien med tittelen "alien" til C Ronaldo, som allerede har fem gyldne baller, fullførte de to flotte spillerne overlevering av Mercurial Assassin-serien, og serien fortsatte å blomstre. Forholdet mellom andre fremragende spillere og Mercurial Assassin utfyller hverandre og oppnår hverandre. Dette gjør også Mercurial Assassin-serien et godt produkt for Nike. Nå har Nike lansert en veldig vakker hvitbasert Mercurial Superfly VI, inkludert detaljene til de beste Mercurial Assassin fotballskoene til dags, la oss avsløre det.


Skosekkeren med skoene fortsetter fargestilen til sneaker øvre, den hvite overordnede leopardutskriften pluss den iøynefallende "regnbue-stripen" i midten, det må sies at det ser ut til å lage øyeboller, ta tak i overskriftene og du er veldig Det er vanskelig å ignorere det. Dette paret av sneakers bør være den første Mercurial med en hvit farge i Nike 2018 World Cup, og denne fargekampen er akkurat den samme som dagens vårsesong, sommeren kommer, så det er vanskelig å si at dette ikke er Nike. Bevisst.


Som flagship super toppsko av Nike, er den basert på dagens Mercurial Superfly VI. Den har en slank figur, en talje og en signatur med høyhælen krage. Den tofarget dekorative stripen på forsiden av skoen er litt ubehagelig ved første øyekast. Det føles alltid at det er et lag med "regnbueis" på tåets front. Hvis denne designen blir skoens forside, vil gradienten bli enda bedre. ?


Den hvite øvre er dekket av klassiske Safari linjer, inspirert av mønstrene som brukes på Nike's Air Safari løpesko i 1987. Dette mønsteret vises også i Nike IDs tilpassede alternativer. Safari-fargevalg eller designløsninger brukes også i mange Nike-sko, og det bør ikke være ukjent hvis du er kjent nok med Nike.


Den svarte Swoosh på skoen bruker også samme designidee, men fargen erstattes med svart. En annen spesiell ting om denne Safari-tekstur er at den inneholder et reflekterende materiale som gir et vakrere utseende under blitsen. Den multi-farget "Rainbow Belt" som dukket opp på toppen er en kombinasjon av de klassiske Mercurial Assassin fotballskoene, inkludert den klassiske R9 Mercurial og Assassin's Mercurial Vapor III. Orienteringen av venstre og høyre fot av dette "regnbuebåndet" som vises foran tungen er nøyaktig det motsatte.


"Rainbow Belt" har blitt større i hælen, og denne tilnærmingen er ganske mye av mote store navn casual sko, og foten har en mote bonus. Den ikoniske splitte yttersålen er også et stort symbol på Assassin 12. På dette grunnlaget kan vi se at "Rainbow Belt" som går gjennom hælen, går gjennom baksiden av foten, men båndet som bryter forfoten er Øvresålen Kjørte ikke gjennom, så det så litt rart ut. Ville det være bedre hvis du vurderer å slå på?


For å øke styrken på den splittede ytre sålen, gjorde Nike bevisst en artikkel på innersålen til Assassin 12, som ikke bare forbedret styrken på innersålen, men også lagt et stort antall mønstre på ryggen for å engasjere mellomsålen. Imidlertid synes dette virkemidlet ikke å være effektivt. Men "Rainbow Belt" har blitt spilt ekstremt på innersålen, blitt større og mer karakteristisk, og gir inntrykk av et moteshow. Størrelsen er ikke partisk, den normale størrelsen kan startes.
Skohodet har også lagt til samme type design, men det er kritisert at Nike synes å vedta en relativt arbeidsbesparende og materialbesparende tilnærming på dette stedet. Plastskohodet er innpakket i et stykke farget trykkpapir, ikke skohodet er helt gjort. I den tilhørende fargedesign. Som nevnt ovenfor, er denne sneaker modellert på Mercurial Superfly VI, så JP 275 veier bare 205,1 gram og opprettholder et konsekvent høyt nivå.


Det største og viktigste salgsargumentet til dette flaggskipet super-topp Nike Mercurial sokkerstøvler er billig. Sa Saari ønsker ikke å ha to fantastiske regnbuer på bunnen og forfoten. Denne typen dristig design klander ikke bare utseende eller ikke, er estetisk, men kan ikke nekte sin anerkjennelse på banen og en meget høy utseende. Tenk deg, hvem vil ikke bruke nesten det samme beløpet for å tvinge det? Det skjer bare at det vil tilfredsstille deg.

Leave a Comment