Fotballutstyr - den beste fotballskoinventarien i 2018

Posted by admin 14. Apr 2019 0 Comment(s)


2018 er VM, World Cup selvfølgelig ingen mangel på gode fotballsko, de store produsentene i hver VM vil være et stort problem i fotball sko, Nike, Adidas, Puma, Mizuno, New Balance, UMBRO og det gjorde sitt beste Årets fotballsko er vanligvis hundre blomster, ganske fantastisk!


Her er de fem beste joggeskoene i 2018:


TOP5 - PUMA Future 2.1 Netfit
PUMA kan sies å være veldig vellykket i 2018. PUMA Future 2.1 er godkjent av Griezmann, Aguero og Suarez. Vi kan se at fremtidens NetFit øvre er dekket med små hull i forhold til andre joggesko. Dette er akkurat der det skiller seg fra de fleste andre sko - Fast blonder hull i forhold til andre sko, Fremtidige blonder kan fritt i disse hullene i romfergen, kan vi gå fleksibelt tilpasses den enkeltes fot Kniphullene gjør det mulig å tilpasse seg foten.

Måten du bruker på skoene dine, kan være DIY selv.
De fleste mennesker vil alltid prioritere valg av sko sko sko, høye vrist fot brede brødre spesielt, men med hjelp av NetFit system, uansett hva føttene er nesten i stand til å tilpasse seg fremtiden. La deg få en personlig tilpasset følelse.

Puma vamp har opprettholdt et høyt nivå, Framtiden til øvre materialet ved hjelp av en ny syntetisk microfiber materiale, er tykkelsen tynn, men teksturen er veldig myk, for første gang på foten følelsen veldig passform, det er ingen tradisjonell vanskelig Den ubehagelige følelsen av den øvre. Den opprettholder en god strekning mens den passer på foten, og midt på brystet føles ikke stramt eller til og med nummen.

I tillegg gir NetFits maskestruktur en ekstra friksjonseffekt på den øvre, basert på et høyt øvre nivå. Selv om de faktiske maljer eksisterer bare i midten av skoene, men den fremre og bakre sko utforming også opprettholdt en nettverksstruktur, kan det sies å tilveiebringe et stort utvalg av hjelpefriksjons sko.

I mellomtiden, Future fortsatt på kragen ved hjelp av en høy topp design stoff, som er evoKnit hadde allerede dukket opp i evoTouch og One joggesko. Stoff krage kan være effektivt festet ankelen, for ytterligere å forbedre formtilpasningen mett sko, som ytterligere tilsettes til overflaten av en seksjon av den riflete design, slik at friksjonen mellom ankelen og kragen mer behagelig. Det er en trekkring på baksiden av kragen, noe som hjelper oss til å bære sko og ta av sko lettere.

Som eneste bruker Future Puma En tidligere brukt hadde Pebax materiale yttersåle seighet og lyseffekter hører utvilsomt overlegen. I form av pigger, FG / AG fremdeles bruker en hybrid stil pigger, fremre del av foten og hælen av sirkulære stift, bedre resultater kan tilveiebringes når nødstopp Sharp, mellomprodukt 4 er tatt i bruk, og en konisk spiker Krysset er fast.


TOP4: NIKE fotballsko Mercurial Superfly 6
Ofte blitt spøkefullt sagt, dagens fotball bare to speed-type fotball sko, et par Mercurial er leiemorder, og resten er klassifisert som andre. Selvfølgelig vurderer vi ikke denne setningen, det kan heller ikke reflektere noen problemer, men det viser statusen til assassin fotballsko i folks sinn. Fra 1998, ved foten av aliens stunning debut til nå Assassin fotballsko allerede samlet under mange fans, og høy-top revolusjonerende mesterverk Superfly IV vil fortsette å forbedre sjarmen av dette, har tiden blitt en grasrot hjerter "Artifact". Assassin fotballsko har sine egne klare mål og posisjonering, aldri gjør ekstra ting, og utvikler seg kontinuerlig, bare for å la brukerne få mer jevn fart og ultimate opplevelse.

Assassin har vært en del av folks tro, den representerer Ronaldo, på vegne av C Luo, representerer "martial arts verden, bare den raske ikke er brutt" og fortsatt følge sannheten i fotball. Dette paret av mercurial superfly 6 fortsatte essensen av attentatmannen, og den kraftige grep yttersåle, lett og kult utseende, er det ingenting å si, forstår folk naturlig forstå.

Dette er virkelig det beste paret av høyhastighetssko i år. For de som taler for fart, bør du definitivt ikke gå glipp av det!
Mordmanns yttersåle har alltid vært født for fart.


TOP3: PUMA One 1
Et par joggesko med omfattende ytelse

PUMA One 1 er et utmerket par känguruøyle sko med utmerket komfort og følelse i känguru skinnsko, samt god wrap og stabilitet.

samlingen i forhold Maverick PUMA FUTURE, har en rekke støvler i en av ONE serien mer populære spillere som ekte, reell touch, pakket kompakt, lett og smidig, det var en lang liste med fargeverdi og styrke sameksistens av talsperson Listen, alle elementene sammen fremmer PUMA ONE, er denne kompositte fotballsko blitt en av lederne i 2018 fotballutstyrsmarkedet.

PUMA ONE en fotballsko bruker kenguru skinn forfoten området av materialet for å ytterligere styrke ball føler, og samtidig legge nye evoKNIT øvre sokk og FuseFIT teknologi gir følelsen av å gi en kompakt pakke for spillerne, la spillerne spille bedre hastighet fordel, i tillegg er PUMA fortsatt under de øvre kule humper i 3D-hjulpet design, med vekt på øvre berøringsfunksjoner, samtidig forbedre spilleren langpasning nøyaktighet når du fotograferer.
Yttersålen har en sterk visuell effekt og gjør at folk vil stoppe.

Øvre kombinerer en følelse av innpakning og følelse, mens yttersålen av PUMA ONE 1 fotballsko gir mer fartstøtte. Den oppgraderte Rapidsprint yttersålen er ikke bare lettere, men har også bedre hastighetsytelse. Den nye studkonfigurasjonen og hælpakken gir ikke bare mer fart og fleksibilitet for ONE 1 fotballskoene, men forbedrer også den generelle beskyttelsen av skoene.

Aguero offensiv som, Lukaku, stor Giroux generell spydspiss, som Weigel midtbane strateg, Makoto Hasebe, fra fart til å kjempe så fort som Beilai Lin, selv om det er keeper posisjon, iført PUMA EN av Det er også en velsignelse av dørguden Buffon.

Dette er et par sko som du ikke kan legge ned, dette er et par sko som passer for enhver stilling og stil, den Allmektiges konge!


TOP2: Adidas fotballsko Copa 19
Subversive utseende er uforglemmelig

Ved første øyekast ser dette par sko vil gjøre folk føler larver generelt, men snart vil du være avhengige av denne stilen, fordi det er veldig kult når du er til fots denne par sko, vil du bli fokus på feltet. Og den utmerkede ytelsen gjør at du ikke vil ta av når du setter den på.

Fra teknologien og innovasjonen som brukes av Adidas i Copa 19+, er temaet for innovasjon å maksimere skoens følelse, følelse og komfort. Kangaroo skinnsko uten lisser overflate svært myk ball føles ekte følsom, ergonomisk fot naturlig bøyer stråler for å lage pregede vamp mer passende i en dynamisk, at ballen fra føttene og nærmere, samtidig som man unngår overdreven øvre forlengelse, gjennom teknologisk innovasjon Fusionskin behandlet i et mer elastisk kenguru skinn uten å miste kontakten, holdbarhet og vanntett effekt, bortsett onder kenguru støvlene gir også sko for å tilpasse seg til en rekke forskjellige værforhold All-weather kamp evne. Strikkede Sockfit-krage strekker naturligvis strøkene fra føttene for en mer stabil passform.
Stor bunn rundt sømdesign fleksibilitet

Yttersålen til Copa19 + er innovativt utformet som den øvre. Sneakers bruker en mer populær midtsåle design som garanterer funksjonalitet mens du reduserer vekten. Sko som er utstyrt med den nye EXOFRAME yttersålen benytter en dobbelt mekanisme, nylon-baserte materiale, og injisert TPU myk sekundære støt på et bestemt område. Knastene er hovedsakelig halvkoniske knaster som tar hensyn til bevegelsens bevegelse og grep om å løpe.

Soft kenguru skinn, blonder-fri design, subversive utseende, følelse og perfekt følelse av pakken, som er kulminasjonen av årets adidas.


TOP1: MIZUNO WAVE CUP 2002
Uslåelig perfeksjon

Jeg tror du må ha hørt Yao Dao Brasil legenden Rivaldo, VM-finalen 2002 Nirvana gjenfødelse Ronaldo scoret to ganger for å hjelpe Brasil vinne VM. Men Ronaldo sine to mål er alt fra Rivaldo. Som hjernen til Samba-hæren er han kjerne og viktigste av teamet. Som midtbanespiller, scoret Rivaldo 5 mål i VM og bidro med 4 assists. Han er en velfortjent allround-fighter. Navnet på Wave Cup som fulgte ham for å ødelegge byen var kjent i verden, og de fleste av dem ble gitt av Bailey Valdo.
2002 eksklusive støvler fra Rivaldo World Cup

Fullstendig etter det nye årets Wave Cup, inkorporerer det mer tradisjonelle og klassiske gener i beinene. Klassisk, stilig, retro ... I det øyeblikket du så det først, vokser disse ordene stadig i tankene dine. Den store blå Mizuno-logoen på siden av skoen er også en typisk familiedesign, og påminner folk om at dette er et par Mizuno støvler.

Sneakers sexy sko, hver detalj er upåklagelig,

I denne Mizuno Wave Cup Legend Kina og USA fortsetter likevel det første året versjon av designen, øvre nesten oppnådd full dekning av kenguru skinn, lær-tidskontroll til å møte alle sine fantasier. Enten du velger å eller skinn bil linje, nesten alle i toto den opprinnelige design, tar sikte på å bruke de beste materialene for å gi deg en barfot-aktig preg og en bedre følelse av ballen, sko, sko sist stor åpenhet Hælen er perfekt uten krølling, slik at du kan nyte god komfort.

Ytresålen har ikke bare bølgestoffteknologi, studens utforming og lengde gjør det til et naturlig gress kunstgress.

Super super myke og svært høy kvalitet kenguru skinn overdel, med perfekt farge og Nissan utsøkt håndverk, men også Rivaldo følelser velsignelse, stille noen mennesker kan holde tilbake fristelsen. Tro meg, det virkelig er den beste på markedet kvalitet kenguru skinn og utførelse, Mizuno virkelig høy kvalitet sko i verden.

Leave a Comment