Adidas Predator 19 FG PP fotballsko med sokk billig Vurdering

Posted by admin 25. Apr 2019 0 Comment(s)


Hovedpersonen i dagens nye produktbedømmelse er Predator 19 PP fotballsko med sokk billig i femte sesongen av Adidas Bogba eksklusive serien. Selv om den nye serien legger mye av elementer i basketball, men ser ut til å ha noe å gjøre med de store fotballsko, at denne doble Boge Ba nylig vært iført eksklusive Predator endring og fremhever hva er det? La oss ta en titt.


utvendig
Bogbas eksklusive serie støvler har alltid hatt en dristig design, enten det er fargebruk eller grafikk, men den nye femte sesongen av Predator 19 støvlene er en vanlig rute som alle liker, hvitrød svart tre Fargetilpasning, enkel og lys, selv om ikke Bogba-fansen vil like den. I fansens ord er dette eksklusive Bogba en fotballsko som virkelig kan bli slitt ut.


Adidas Bogba eksklusive femte sesong Predator 19 fotballsko bruker hvit / rød / svart farge, begge Red Devils Manchester United-elementer, og ser ut som klassiske Predator støvler!
Den hvite øvre er matchet med de røde tre-stripene for å tiltrekke seg den vakre, og den svarte stoffkragen er også veldig harmonisk.
Innsiden av sneaker er relativt pen, og Forgedknit friksjonstekstur er mer solid og mer åpenbar.
Sneaker yttersålen er malt med metallisk krom effekt, og fremhever Bogbas arrogante stil.


Vamp
Adidas Bogbas eksklusive femte sesong, Predator 19 fotballsko har en spesiell design som gjør at skoene ser ut som den forrige generasjonen av Predator 18 fotballsko, fordi de dekorative linjene på friksjonsstrimmelen på øvre er borte. I tillegg har grunnlaget for øvre ikke endret seg. Adidas Predator 19 fotballsko øvre er laget av Primeknit strikket materiale, som gir føttene en behagelig følelse og en mer realistisk berøring. Hovedkontaktområdet på øvre er laget av varmt stempling for å skape en finlignende friksjonstekstur, slik at spilleren bedre kan kontrollere fotballen og skape en vakker buet ball. For å øke den laterale side strikkede sko støtte føttene, i midten av den ytre kroppen av skoen overdel med en ny Forged Kint strikke struktur, slik at ingen øvre blonder utforming nå nye høyder av single-layer design. Sock-Fit stoffet kragen er fortsatt ergonomisk designet for ikke bare å gi en bedre vikle for ankelen, men også sikkert låse hælen. De nye ytre wrap-koppene i Predator 19-serien gir forbedret hælbeskyttelse og stabilitet.
Bogba eksklusive Predator 19 fotballsko har en spesiell design, men grunnleggende av skoene er justert. Det er fortsatt de kjente Predator-skinnløse støvlene.
Den nye "Falcon" -friksjonsstrimmelen på Primeknit-strikket øvre gir bedre berøringshjelp.
Control Skin teknologi hjelper strikkevarer til å jobbe mot løp i alle værforhold
Det er ingen fargede linjer på friksjonsstripene, som ser mye ut som Predator 18 fotballsko.
De ytre tre stripene av joggeskoene bruker Forged Knit-prosessen for bedre støtte og stabilitet.
Friksjonsstrimmelen under Forged Knit-prosessen på innsiden av sneakeren er mer solid, noe som gir bedre ballkontroll.
Den blonderfrie øvre strukturen er tilpasset Sockfit-stoffkraven for en integrert, slitesterk og upåvirket berøringsflate.
Sock-Fit stoffet kragen er fortsatt ergonomisk designet for ikke bare å gi en bedre vikle for ankelen, men også sikkert låse hælen
Den nye ytre wrap-koppen i Predator 19-serien gir bedre hælbeskyttelse og stabilitet.

 

yttersåle
Adidas fotballsko med sokk Predator 19 bruker en Double-density ControlFrame yttersåle som overgår SprintFrame yttersåle i grep, stabilitet og rebound support. En rekke uregelmessig formede pigger og moser gir bedre grep og gir større stabilitet i spillerbevegelsen. ControlFrame yttersåle ved hjelp av en dobbel-tetthet materiale reduserer vekten av bæreren, men ikke en negativ fra, men i midten av yttersålen starte pedal, bærekraften og spretter tilbake god respons. BOOST treg episenter slutten selv om langt mindre somatosensoriske andre Adidas sko, men effekten i spillet er svært kritisk, hvis det fortsatt er stiv fot følelsen av at fansen kan også bruke den medfølgende BOOST demping innersåle.
Adidas Predator 19 fotballsko FG yttersåle kompositt stud design for spillere å gi bedre stabilitet og grep i dynamikken.
Double-density ControlFrame yttersåle har utmerket stabilitet og rebound støtte.
Sneakers gir i tillegg et par BOOST puteinnlegg for spillerne å velge.

 

Adidas og Bogba i fellesskap lansert den eksklusive serien har kommet til femte sesongen, de fire siste fotballskoene er også unike, med dagens Bogba temperament, hvis du må velge det beste paret, Redaktøren vil velge den siste femte sesongen, jeg vet ikke hva fansen tenker?

Sneakers Origin: Indonesia

Sneaker type: Palm type

Øvre materiale: Primeknit strikket materiale

Type yttersåle: FG (egnet for naturlig gress, middels eller over kunstig gressfelt)

Enkeltvekt: 241 gram (JP270-størrelse)

Varenummer: F37094

Leave a Comment