Adidas lanserer SS19-samlingen av Paul Pogba

Posted by admin 16. Apr 2019 0 Comment(s)


Her er Paul Pogbas femte samarbeid med Adidas Football med signeringen av SS19-samlingen for Manchester United midtbanespiller. Designet av Pogba og Adidas og inspirert av hans lidenskap for basketball, blander den nyeste kapselen sesongstil med retten, tonehøyde og streetwear scener.

Samlingen starter med adidas Predator 19 + fotballsko med sokk 'PP' fotballsko, som vil bli båret på banen av mannen selv, samlingen inneholder seks ekstra klær og en Pogba-merket fottøyspakke. Ved å bringe sin signaturserie til en femte sesong, gjør Pogba hovedmannen til adidas når det gjelder skjermfestet; en scene der han ikke er sjenert å omfavne.


Kommer i en kombinasjon av Manchester United-temafarger, rød, hvit og svart, kommer samlingen til en behagelig estetikk for publikum, spesielt på sko takket være dens OG Predator-sensibiliteter. Bygget rundt stilen og lidenskapene til Pogba, sesong 5 har en sterk innflytelse fra basketball i alt, ikke minst med Predator 19+ trener som er bygget med en blanding av fotball og basketballteknologi.

Inspirert av en annen adidasutøver, James Harden, bruker treneren verktøyene til Harden Vol2 basketballsko for en distinkt silhuett, de i spesiell emballasje som legger til unikheten i samlingen.


Inspirert av basketball er reversible shorts, som er i mesh på den ene siden for å matche 'PP' basketball jerseys. En t-skjorte med Pogba-merket, hettejakke, joggesko, jakke og basketballplagg fullfører klærlinjen, mens et par glidelåser adiletterer opp ting for skoutganger. I hele pakken ble også lyse beige og slangehudselementer inkludert for å viderekoble samlingen til livsstilsirkler i stedet for å oppta bare en performativ tilstedeværelse.


Den forrige linjen i den fjerde sesongen for Pogba ble lansert i oktober i fjor, og inneholdt en dyp Predator 19 + tilbud fotballsko camo og en mørk nøkkelkolleksjon. De tre strimlene jobber alltid tett med Pogba for å sikre at hans personlighet kommer gjennom sine samarbeidslinjer, og denne siste serien gjør nettopp det. Basketball jerseys har navnet Pogba på ryggen sammen med tallet "94" som også vises på forsiden, en referanse til fødselsår hans.


Pogba ga oss en kort forhåndsvisning av hans nå utgitte sesong 5 da han kom til den franske Clairefontaine Training Base i en jakke, bukser og lysbilder for internasjonal tjeneste i forrige måned. Fem av de beste. Det vil være interessant å se om adidas prøver å innlemme sitt lagnummer (6) for sjette sesongen.

Leave a Comment