Billig Adidas ACE 15.1 TPU Svart Fotballsko -Kjøpe Adidas ACE Fotballsko

-43% Billig Adidas ACE 15.1 TPU Svart Fotballsko -Kjøpe Adidas ACE Fotballsko

Ny Adidas ACE Fotballsko - Billig Adidas ACE 15.1 TPU Svart Fotballsko

Hvis du styre spillet, vinner du spillet. Det er hva som skjer når hver avgjørelse, hver berøring, hver handling, er perfekt. Og det er ingenting opposisjonen kan gjøre med det. Adidas ACE 15.1 fra adidas er konstruert med presisjon helt ned til den minste detalj, noe som sikrer absolutt optimal ytelse i alle henseender.

Sko Teknologi

Dens 3D øvre gir deg kontroll med en pålitelig første touch, mens en ny hælkonstruksjon tilbyr den type nedlåst passform som sørger for at alt går etter planen.
Hvert eneste aspekt av design har blitt vurdert, analysert, testet og raffinert å lage en støvel som gjør vinne nesten en uunngåelighet. I fotball kan en million ting til å skje, og ACE er klar for dem alle. Alle mulige eventualiteter har allerede blitt anerkjent på forhånd. Fordi når seieren står på spill, kan du ikke overlate noe til tilfeldighetene.
Den ACE tre-lags 3D øvre gir deg kontroll med en pålitelig første berøring, mens en ny hælkonstruksjon tilbyr den type nedlåst passform som sørger for at alt går etter planen, og et revolusjonerende trekkraft system hjelper deg med å holde fotfeste på veien til seier. 

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

  • Varenummer: Adidas ACE 15.1_02
  • Tilgjengelighet: På lager
0 Product(s) Sold
  • 1.260,00kr
  • 714,00kr

Tilgjenglige valg

Etikett: Adidas, ACE, Adidas ACE, Billig, Adidas, ACE, 15.1, TPU, Svart, Fotballsko, Billig Adidas ACE 15.1 TPU Svart Fotballsko